Menu KOMUNIA 3 gorące posiłki + przekąski 120zł/osoba
Rosół z makaronem i marchewką
paryską
Kotlet de`volaille z
czosnkiem
Rolada z fetą i szpinakiem
Filet zapiekany z pomidorem i
serem
Kotlet schabowy po zbujnicku
(pieczarka ser) lub Don Juan
Żeberka w sosie własnym lub
pulpety w sosie kurkowym
Kotlet Gordon Blue (schab
szynka ser)
Ziemniaki z wody z okrasą i
koperkiem
Bukiet surówek
Kapusta zasmażana w
pomidorach
Kluski śląskie z masełkiem i
natką pietruszki
Karkówka w sosie Burgundzkim
Szaszłyk drobiowy
Pałka kurczaka pieczona
Zeppeliny
Kapusta zasmażana (kiszona)
Surówka Wiosenna
Barszczyk czerwony
Barszczyk biały
Biała kiełbaska
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z mięsem
Paszteciki
Krokiety
Przekąski:
Sałatka Grecka
Sałatka Gyros
Sałatka z Penne i Rukolą
(orzechy zioła prowansalskie)
Śledzik z cebulką i
młotkowanym pieprzem
Szparagi w paście czosnkowej
w roladce szynkowej
Szynka konserwowa faszerowana
pastą łososiową
Rolada schabowa „warszawska”
z czosnkiem
Rolada boczkowa szefa kuchni
z żurawiną
Pasztet z królika z morelą
Wędliny
Pomidor
Ogórek
Pieczywo
Masło
Deser:
Torcik lodowy na sałatce
owocowej z bitą śmietaną
Kawa
Herbata
Ciasto (250g)
Kompot
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz